Radno vreme: Ponedeljak - Sreda - Petak 14-18h Utorak - Četvrtak 10-14h

AVICENNA

O nama

This post is also available in: English (енглески) Русский (руски)

AVICENNA je ordinacija opšte medicine, homeopatije, akupunkture i kvantne medicine.

Ordinacija je dobila ime po Abu Ali el Husein ibn Sina (latinizovano: Avicena; 980 — 1037) koji je bio vodeći persijski islamski filozof i svestrani naučnik. Bavio se, između ostalog,  medicinom, alhemijom, astronomijom, psihologijom, etikom, politikom, teologijom, metafizikom, fizikom, logikom, matematikom i poezijom. On je bio opisan kao otac rane moderne medicine. Od oko 450 radova za koje se zna da je napisao, oko 240 je sačuvano, uključujuči 150 o filozofiji i 40 o medicini. Napisao kodeks Kanon i dan danas se postuju i koriste pravila iz njega. Abu Ali el Husein ibn Sina je u Evropi nazvan Avicenna.

Dr Elmira Grubić, diplomirala na Samarkandskom medicinskom fakultetu 1984. godine. Lekar specijalista pedijatrije, odmah po završetku studija stupila je u radni odnos kao pedijatar u MUP-u grada Samarkanda u Uzbekistanu gde je radila 17 godina.

Od 2002. do 2005. godine radila je kao pedijatar u ambulanti koja se nalazi u Beogradskoj opštini Voždovac.

Od 2005. do 2009. godine završava kvantnu medicinu, akupunkturu i homeopatiju na državnom fakultetu u Moskvi.

Od 2007. do 2009. u Srpskom lekarskom društvu završava  kvantnu medicinu , akupunkturu i homeopatiju.

2013. godine dobija zahvalnicu od udruženja za promociju i razvoj kvantne medicine  za  doprinos u razvoju trdicionalne medicine i novih holističkih pristupa isceljivanja i posebno za doprinos u utemeljivanju naučno zasnovane edukacije u ovoj oblasti.

Dr Elmira Grubić je član Naučno-programskog odbora Centra za kontinuiranu medicinsku edukaciju Accademia integrativa Udružanja za promociju kvantne medicine Quanttes.